Forårskursus 2015

”Finmotorikkens betydning for udvikling og læring.”

Sted: 
Slagelse

Se Billeder

 

Første gang på kursus

Af Helle 

Den første weekend i juni deltog min plejedatter og jeg i HBUD`s forårskursus. Det var første gang vi prøvede at være med på kursus, og jeg havde faktisk en del bekymringer inden vi tog afsted: ville Isa kunne klare at være sammen med så mange mennesker, hvor de fleste var nogen vi ikke kendte, ville jeg kunne klare det, sådan rent praktisk da jeg er alene med Isa og hun p.t. er kørestolsbruger, og ville Isa overhovedet få noget ud af aktiviteterne? Jeg havde ikke behøvet bekymre mig, det var som om at Isa godt var klar over at vi alle mere eller mindre er i samme båd, og det samme med mig. Jeg slappede mere af i dette selskab, end hvis jeg skulle ha` Isa med et andet sted, og så var alle meget søde til at tilbyde deres hjælp. Aktiviteterne deltog Isa i på hendes egen måde, og var meget stolt af det hun fik lavet.          

Kurset startede lørdag morgen i Slagelse, og da vi kommer fra Jylland, valgte jeg at vi kørte derover fredag eftermiddag, og pudsigt nok var vi en 3-4 familier, der næsten ankom samtidig og hurtigt blev det aftalt at vi skulle spise aftensmad sammen. SÅ hyggeligt !   Lørdag morgen efter en dejlig morgenmad, var vi klar til at finde vores kreative side frem. Der kom 2 unge piger og de var fyldt med gode ideer til hvad man kunne lave med : sten- perler- papir- maling og meget mere, der var bestemt noget for alle. Efter en god frokost og en lille pause, fortsatte aktiviteterne hele eftermiddagen, og da der var 2 fødselarer var der lækre boller til kaffen, og senere nogle meget flotte kagemænd. Lørdag aften var der hygge og leg for dem der havde lyst og overskud til det.      

Søndag kom artisten Abdul på besøg, han var helt fantastisk underholdende. Isa var dog ved at være klar til at komme hjem, og var heller ikke helt tilfreds med at hun pga. hendes dårlige ben ikke rigtig kunne deltage, men en lille svingtur blev det dog til.    

Vi sluttede med sandwich på plænen, og tog derefter hjem efter en rigtig god weekend. Jeg vil hermed gerne takke alle deltagere for hyggeligt samvær. I kan godt regne med at Isa og jeg deltager en anden gang, og jeg vil anbefale andre at prøve nogle af HBUD`s gode tilbud.     

Kærlig hilsen Isa og Helle