Efterårskursus 2016

”Klar kommunikation med dit handicappede barn og se forandringen” 

Kursusholdere: 
Preben Wagner og Mogens Baadsgaard  

4. til 6.november 2016 
Trinity – Gl. færgevej 30 7000 Fredericia 

 

Se billeder

 

Udsagn fra nogle af vores medlemmer efter de havde været på kursus med HBUD

Jimmi Herbst

Wagner og Baadsgaard.....psykologi, adfærd og ikke mindst positiv konsekvens, et super godt kursus, samt som altid når man er afsted med HBUD, masser af god mad og socialt samvær. Altid dejligt at få talt med ligesindede, der har nemt ved at forstå ens følelser og man ikke altid behøver at forklare sig.
Glæder mig til næste gang vi ses.

 

Helle Stensgaard

Tusind tak til HBUD for et super godt efterårs kursus, det var både lærerigt og underholdende, og så er det jo altid dejligt at være sammen med hyggelige mennesker??, glæder mig til næste gang vi ses! 

 

Jeanette Thukær Madsen

Tak til HBUD for en et rigtig godt og lærerigt efterårskursus med Wagner og Baadsgaard. Det var første gang vi var med på et af Jeres kurser, men helt sikkert ikke sidste gang.

  

Pia Overby Gade

Stimulus, adfærd, positiv konsekvens, selvsnak, pædagog guirlande snak, baglæns kodning og meget meget mere.... fantastisk kursus med Wagner & Baadsgaard på det dejlige sted Trinity ved Fredericia? Tusind tak HBUD for et super godt og givende kursus i weekenden ? Så til alle HBUD medlemmer - overvej virkelig og deltage på foreningens kurser? 

 

Anja Grevinge

Lige hjemkommet efter en god weekend.. Vi havde besøg af Wagner og Baadsgaard. 
Jeg har hørt dem før, men hver gang bliver, jeg påmindet om vigtigheden af klar kommunikation, med få ord og "så sig dog det man mener" Du lukker pingvinerne ind = Luk døren.
Fantastisk, at være sammen, med andre forældre som står overfor de samme udfordringer som jeg.
Tak til alle deltager og ikke mindst tak til Trinity for, at få tingende til, at kører som smurt.

 

Annalise Søndergaard

Lars og jeg har her i weekenden været på efterårskursus med HBUD. Et super dejligt kursus med 2 ældre og fantastisk dygtige psykologer - Wagner og Baadsgaard "klar kommunikation med dit handicappede barn og se forandringerne" - vi fik mange guldkorn og glæder til, at afprøve det i praksis. Super dejlig, at møde, snakke og hygge med de andre, altid en fornøjelse - så også fyldt op på den konto?.