Forårskursus 2016

Dit handicappede barn og dig i naturen -
Lær at kende de 4 naturelementer luft, vand, jord og ild.

Sted:
Bøsøre Strandcamping Bøsørevej 16 DK-5874 Hesselager

 

 

Netop vendt hjem fra endnu en dejlig tur med HBUD.

I år gik turen til Fyn, nærmere Bøsøre camping som lå helt fantastisk, lige ned til vandet.

Igen i år var programmet fyldt med spændende aktiviteter – temaet var jord, vand, ild og luft.

 

Fredag var indkvarteringsdag. Her fik hver familie tildelt en lækker hytte, med en stor dejlig terrasse. 

Resten af fredagen stod på fællesspisning i restauranten, samt information omkring weekendens aktiviteter. Efter spisningen samledes vi på terrasserne og hyggede.

Lørdag bød på en dag fuldt med spændende oplevelser. Vi mødtes oppe ved campingpladsens information, hvorfra vi gik samlet ned til stranden. Nede på stranden mødte vi Lars. Lars er tidligere fisker, og underviser nu som naturvejleder. Lars sejlede ud med børn og voksne for at fange fisk. Der blev fanget rødspætter, Isinger og nogle skrubber.

Inde på land kunne man lave drømmefangere, bygge sandslotte, flyve med drage, skyde med bue og pil, og bade. Der blev også lavet bål, hvorpå fiskene blev røget. 

Senere kastede vi os ud i kunsten, at lave pandekager på bål – hvilket kan være lidt af en udfordring ?

Efter en formiddag med fuld fart på, var børn og voksne blevet sultende. Efter frokosten var der mulighed for at slappe af, eller besøge campingpladsens badeland, som havde tiltrukket en del af børnenes opmærksomhed.

Vi mødtes igen sidst på eftermiddagen, hvor vi blev delt op i tre hold og skulle konkurrere imod hinanden. Her blev hukommelsen sat på prøve med ”kims” leg. Vi skulle se hvem der kunne bygge det højeste sandslot, og til sidst skulle vi finde ting der var gemt under sandet med en metaldetektor. 

Resten af dagen bød på aftensmad, og hygge nede ved hytterne, hvor børnene løb og legede, imens de voksne sad og snakkede

Søndag var vi ude og gå en dejlig tur i nærområdet, som blev en smule længere end forventet. Men hvad gør det, så længe man er i godt selskab.

Alt i alt en dejlig weekend med nogle helt fantastiske rammer, og dansk sommervejr når det er bedst. Vi glæder os allerede til næste år. 

 

 

 

Vi siger tusind tak for en super dejlig weekend med HBUD☀️☀️☀️, altid skønt at være sammen med jer - masser af hygge og snak.

- Annalise og Lars

 

 


Vi vil sige TAK for en rigtig god weekend, virkelig skønt at møde så mange skønne mennesker og børnene der bare hyggede sig, det var vores første tur men hvertfald ikke den sidste. :-)

- Majbritt

 

 

 

Kære alle!!

Nu er vi ved at være hjemme efter en super skøn weekend, samme med de skønne unger og deres forældre!!
Vi har strand hygget, fanget fisk, malet på sten, lavet drømmefanger!
Og meget andet!!

- Janie

 

 

 

Fantastisk dag på forårskursus ?? En fornøjelse at se børnene hygge sig så meget med hinanden.

- Mia