Søskendekursus 2014

Søskende kursus i HBUD 20.- 21. september 2014 i Slagelse

Af Johanne Krøyer Johansen, 14. november 2014

Først og fremmeste vil jeg gerne sige mange tak for et super godt søskendekursus!
Det var et overraskende lærerigt ophold, som gjorde et stort indtryk på mig. Jeg er nok ikke den eneste som føler, at have en handicappede søskende kan være vildt hårdt og frustrende. Men alle vores hyggeligt stunder og samtaler fik mig virkelig til at åbne op til andre mennesker som går igennem det samme som jeg selv. Det fællesskab som vi søskende har, gav en stor forståelse og støtte, som andre mennesker ikke kan forstå eller give.
Vores to kursusholdere var rigtig gode til at få os alle med i snakken og til at åbne mere op omkring vores forskellige situationer, og ud over det var de helt vild søde, og forstående.
Derudover var selve hotellet også vildt lækkert. Der var altid mad og drikkevarer (hvilket var super lækkert), og værelserne var meget luksusøse. Også vores lille tur til bowlingcentret var en succes (Selvom jeg tabte, stort!..)
Det var endnu et meget vellykket søskende kursus, og jeg kommer til at savne det, hvis der ikke kommer flere. Dog har jeg fået et godt forhold til de andre søskende, og vi havde det rigtig sjovt! Min efterskole holdet en fest om lørdagen, og jeg var ret trist over at jeg ikke kunne komme med, men i den sidste ende gav kurset mig meget mere som jeg kan bruge i resten af mit liv.
HBUD foreningen har givet min familie og mig så mange gode oplevelser og gode venskaber, og jeg er virkelig glad for at være medlem af en forening, med så søde og dejlige mennesker.