Forårskursus 2014

"Teambuilding for familier med handicappede børn og unge"

Sted : Dayz Søhøjlandet, Lille Amerika 10, 8883 Gjern

Se billeder

 

 

Anja

Efter en weekend med HBUD - er jeg igen blevet opmærksom på, at vores HBUD børn er gjort af et helt specielt stof. De har en ukuelige optimisme og livsgnist, som vi forældre skal sætte pris på. Vi ser det nok, men priser det måske ikke nok i hverdagen.
Jeg sidder her med en følelse af stolthed, disse unger har fået mange nederlag og slag - men deres glæde og måde at omgås hinanden på er bare så livsbekræftende - det sammenhold de udviser i vores gruppe er fantastisk.
At se dem folde deres vinger ud, når de er sammen med ligestillede er vildt.
Tak unger for, at minde mig om, hvorfor disse weekender er så vigtige...

 

Mia

Tak for en rigtig hyggelig weekend, med alle Jeres skønne HBUD børn/unge og alle Deres søskende. Det har været fantastisk at opleve hvordan de børn bare hygger sig med hinanden på kryds og tværs. De får virkelig meget socialt med fra sådan en weekend. Imponeret over der ikke har været en eneste konflikt, børnene er bare så gode til at hjælpe hinanden. Det betyder helt sikkert meget for dem, at være sammen med ligestillede, der føler de sig hjemme. Håber mange af Jer nye medlemmer har mod på, at tage med til efteråret, det er bare noget helt specielt, at være sammen med ligestillede familier, som jeg håber mange flere får mulighed for at opleve.

 

Isabella

Vel hjemme efter endnu en skøn weekend i Hbuds tegn. Det har som altid været en fornøjelse at være sammen med ligestillede familier. Weekenden var nok præget af lidt knuder men det var ikke fra vores side af. Skønt at opleve at vi ikke lod os slå ud over det men sammen alligevel fik en dejlig familie team building weekend. Niels og Jens er i hvert fald blevet enige om at hulahopring skal frem.
Synes det er utroligt at selvom vores Hbud børn/unge er så forskellige er de alligevel så ens.
Dejlig gå tur i går i skøn natur. Tak for et super diskotek til Torben. Glæder os til at gense jer alle og alle jer andre der ikke kunne deltage denne gang til efteråret.