Forårskursus 2011

”Dit handicappede barns sundhed og ernæring”

 

Klik her for at se billeder

 

Kursusholdere
Claus Meyers Madhus. Bl.a. ved kokken Ronni.

 

Af Magnus mor / Anja
 

Så gjorde HBUD det igen… Vi har været på et super kursus.
Fredag aften mødtes alle de tilmeldt familier og spiste aftensmad sammen. Lørdag morgen kørte Brinks busser op til hotellet og kørte alle mand til Nørrebro, hvor Meyers Madhus har til huse.
Her blev vi mødt af Ronni,, som viste os tilrette, og så indtog børn og voksne køkkenet. Inden længe bredte der sig en dejlig duft af mad. Imponerende som alle børn kunne lave mad, alt sammen i et dejlig rolig tempo.
Til slut havde alle fået lavet en ret, og klar til servering tog vi alle plads i den hyggelige spisestue. Fantastisk oplevelse at se vores HBUD børn være så stolte af dagens bedrifter, og så spiste alle mand med stor lyst. Dagen sluttede af med en bustur igennem byen og retur til hotellet, hvor badelandet i DGI-byen ventede på os.
Til aften kom Tapé og gav den hele armen – uden sprog… Men ingen børn var i tvivl om, hvad han ville have dem til. Dejlig oplevelse at vores børn kunne være med uanset sprog og kunnen.
Tusinde tak for et dejlig kursus.

billede 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forårskursus i København 2011
 

 

”Årets forårskursus til københavn var i år helt perfekt og meget sjovt - ligesom det plejer at være! Hotellet var rigtig fedt, og badelandet var super! (men vi kunne nu godt være blevet der en dag til). Meyers Madhus var en rigtig god ide. Det smagte rigtig godt, og ham Ronnie var vildt sød (Og meget høj). Det bedste var, at vi bare måtte lave mad og ikke skulle skynde os, og samtidig skulle spise det bagefter, og at vi selvfølgelig ikke selv skulle vaske op. Min familie og jeg var desværre ikke med til at bowle (ØVV!!!), men det var sikkert sjovt for dem, der var. Jeg glæder mig allerede til næste år, og gad godt vide, hvad de så finder på!”

 

Johanne Krøyer Johansen, storesøster til Mathilde - HBUD barn