Juletur Sjælland 2006

Af Rie, Britt og Kristian

 

En dejlig decemberdag, søndag den 10/12, var det igen tid til den traditionelle juletur med foreningen.
 

Igen i år gik turen til Gyrstinge Skovkro ved Ringsted. Vi var ca. 50 børn og voksne, der mødte op kl. 12.00, hvor vi startede med en god traditionel julefrokost. Ved 13.30 tiden gik vi alle i samlet trop ud i skoven og ledte efter julemanden. Da vi havde gået et stykke vej, blev vi kaldt tilbage, og lige inden vi nåede kroen, dukkede julemanden sandelig op. Han havde oven i købet slikposer med!

Tilbage på kroen hyggede vi med kaffe, gløgg & æbleskiver. Julemanden viste sig at kunne trylle, hvilket han underholdte med. Han evnede også at fremtrylle en personlig gave til hvert enkelt barn, som han delte ud
Det var som altid hyggeligt at være sammen med nye som gamle medlemmer. Især er det sjovt at se, hvordan vores børn efterhånden kender hinanden godt. Rie glæder sig altid meget til foreningens arrangementer og brokker sig højlydt, når det er uden børn.
En stor tak til Marianne (+ andre) for at arrangere. Hun har påtaget sig opgaven igen i år, hvor turen går sammen sted hen. Vi glæder os allerede.

 

Hilsen Rie, Britt og Kristian